Испания – Англия: всеки отбор отбелязва по един гол в мача/ОН

BGBookmaker
юли 12, 2024
17 Прегледи

Нашата прогноза: Испания – Англия: всеки от отборите ще отбележи по един гол в мача/ОН

14.07.2024 21:00

Испанска красота или английска целесъобразност? Кулминацията на Еврото ще бъде в Берлин в неделя с финал на два различни стила на игра.

Ла Роха празнува успеха си в Германия с атрактивна игра, която съчетава опита с хищната младост, представена от неуловимата двойка крила Ямал-Уилямс. Няма да е изненада, ако Ямал (1+3) вземе приза за най-добър играч на турнира, а той ще бъде на седемнадесет години, когато ще се проведе финалът. Въпреки това капитанът Алваро Морато и трикратният голмайстор Дани Олмо, който се вписа перфектно след контузията на Педри в началото на четвъртфинала, също играят отлично в първенството.

Но испанците имат и своите слаби страни, след като в трите мача с чиста мрежа в групата на смъртта те получиха първи гол и в трите плейофни двубоя – в осминафинала срещу Грузия (4:1) и в полуфинала срещу Франция (2:1) и трябваше да обръщат резултата. Карвахал и Льо Нормад, които се отличиха в полуфинала заради картони, ще заздравят защитната линия във финала. Завръщането на Карвахал е особено добре дошло, ветеранът Навас по десния фланг вече не е на висота.

Англия има няколко пропуски в състава, но на първенството играе с включена ръчна спирачка и отборът, воден от треньора Гарет Саутгейт, търпи критики от всички страни. Албионците рядко са изхвърляли задръжките си, но след това си е струвало. Англия достигна до финала на голям турнир за трети път, но за първи път извън Великобритания. Те са и първата страна, която губи с 0:1 и в трите плейофни мача.

По този начин Саутгейт използва нападателната мощ на скамейката, която помогна да се стигне до трите обрата. Тони асистира за победния гол на Кейн в допълнителното време на осминафинала срещу Словакия (2:1), триото от заместници допринесе за прекратяване на проклятието на Англия в големите турнири, свързано с дузпите, в четвъртфинала срещу Швейцария (1:1), а Палмър и Уоткинс осигуриха аванса в полуфиналната настройка срещу Холандия (2:1).

На какво да заложим:

Финалът би спечелил от ранен гол, но при всички случаи Испания няма да отстъпи от офанзивния си стил дори в мача за златните медали. Англия няма да успее да пробие към титлата и също ще трябва да отбележи гол. И двата отбора ще вкарат гол, както в последните два двубоя в Лигата на нациите, когато всеки от тях спечели навън – Испания с 2:1, Англия с 3:2.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

22BETЗаложете на 22bet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker