Испания – Албания: победител Испания/малко от 3,5 гола в мача

BGBookmaker
юни 23, 2024
15 Прегледи

Нашият съвет: Испания – Албания: победител Испания/по-малко от 3,5 гола в мача

24.06.2024 21:00

Вече осигурила си първото място в групата, Испания ще се изправи пред опит за чудо срещу Албания в последния кръг от редовния сезон на Евро. Това ще бъде победа за тях, като спечелените четири точки могат да бъдат достатъчни за продължаване към осминафиналите.

Испания показа две впечатляващи представяния на турнира, унищожавайки Хърватия с 3:0 и побеждавайки Италия само с 1:0, но след изпълнение, което им спря дъха. Защитаващите титлата си шампиони не знаеха къде да скочат по-напред, Ла Роха ги притисна от самото начало и само благодарение на вратаря Донарума адзурите загубиха с най-малката голова разлика.

Треньорът Луис де ла Фуенте изгради отбор, който работи перфектно, играе директно и бързо, завършва често и превъзхожда Италия с 20:8 (8:1 във вратата). В първите два мача Де ла Фуенте промени стартовия състав само на стоперите, сега ще има повече промени в стартовата единайсеторка. Една принудителна, полузащитникът Родри вече получи два жълти картона. Но испанският състав е достатъчно широк и силен, качеството няма да спадне много.

Албания не играе втора цигулка в групата на смъртта, като вкара първия гол и в двата мача, а Италия отбеляза рекордните 23 секунди по-късно, след което загуби с 1:2 наранена. Мачът срещу Хърватия следваше същата схема, но в крайна сметка Албания успя да изравни в петата минута на продължението и да запази надеждите си за продължаване напред. Отборът има устрем към гола, опасни стрелци от разстояние, въпросът е колко често ще стига до крайния резултат.

На какво да заложим:

Това е деветият път, в който двете страни се срещат, и досега испанците са спечелили всичките осем мача с общо 31:3. В последната им среща Ла Роха спечели с 2:1 у дома през предходната година с гол в 90-ата минута. Можете да заложите на фаворита да спечели мача с максимум три гола.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

1XBETЗаложете на 1xbet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker