Жирона – Гранада: И двата отбора отбелязват гол в мача.

BGBookmaker
май 24, 2024
18 Прегледи

Нашият избор: Жирона – Гранада: И двата отбора ще отбележат гол в мача.

24.05.2024 21:00

Историческият сезон на Жирона ще завърши с трето място, независимо как ще се развие последният мач срещу Гранада. За гостите също вече не е от голямо значение – деветнадесетото или двадесетото място така или иначе ще означава изпадане във втора лига.

Двата отбора от противоположните полюси на таблицата са разделени от 57 точки. По-силният от двата играе у дома. Жирона има рекорд 14-2-2 на своя стадион през този сезон, докато Гранада е единственият отбор в лигата, който не е спечелил нито един мач навън (0-3-15). Рекордът на домакините в предишните мачове също е в тяхна полза – Жирона са победили Гранада в две от трите срещи (4-2, 2-0, 1-2).

На какво да заложим:

И двата отбора могат да играят без излишно напрежение, което благоприятства по-офанзивно настроения двубой. Това пролича и в първата среща от този сезон (4:2). Освен това Жирона разполага с втория най-добър реализатор в състезанието Довбик (21) в средата на терена, който сам по себе си е гаранция за гол, и може да се похвали с втората най-продуктивна атака като цяло (78). Гранада също може да вкара поне един гол в първото си сбогуване с лигата, тъй като защитата на Жирона със сигурност не е непреодолима (46). Затова добра отправна точка може да бъде залогът за гол и на двата отбора.

Доверие:

8/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

22BETЗаложете на 22bet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker