Жирона – Барселона: 2

BGBookmaker
септември 15, 2024
6 Прегледи

Нашият съвет: Жирона – Барселона: 2

15.09.2024 16:15

Барселона беше подценявана от мнозина преди началото на новия сезон в ЛаЛига, тъй като още през миналия сезон изоставаше значително от съперника си Реал Мадрид (-10 точки), а и Атлетико се подсили интересно през лятото.

Но новият треньор Ханси Флик засега се справя добре с работата си в Каталуния. След четири кръга Барселона е единственият отбор със 100% успеваемост, а преди паузата за националните отбори илюстрираха доброто си настроение, като съсипаха новака Валядолид (7:0) с хеттрик, задвижван от Рафиня. В момента футболистите на Барселона заемат първите две места в таблицата на голмайсторите (Левандовски 4, Рафиня 3).

Преди началото на първенството не се очакваше толкова много от Жирона, който през лятото претърпя отлив на основните си опорни точки (Довбик, Алейш Гарсия, Савио, Ерик Гарсия, Куто) от историческия си сезон (3-то място). Но също като Барселона, по-малкият каталунски град може да бъде доволен от началната фаза на новия сезон. Жирона има солиден актив от седем точки (2-1-1) и е на пето място след четири кръга.

На какво да заложим:

Регионалното дерби е гвоздеят в неделната програма на ЛаЛига. През миналия сезон домакините успяха да победят два пъти по-известния си съсед с 4:2, така че Барселона определено има какво да им върне. Жирона може и да не е толкова силен този сезон, колкото беше през предходния, но определено има достатъчно качество, за да затрудни отново фаворита и да го принуди да вкара поне два гола по пътя към очакваната победа. Барселона успя да направи това във всичките си мачове досега през сезона. Така че билетът принадлежи на числото две или на залог за по-голям брой голове.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

22BETЗаложете на 22bet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker