Дукла – Ч. Будейовице: 1

BGBookmaker
август 25, 2024
20 Прегледи

Нашият съвет: Дукла – Ч. 1

25.08.2024 17:00

Мизерията на Чешке Будейовице няма край. След пет мача отборът продължава да е на последно място, а резултатът 1:16 граничи със срам. За да е още по-лошо, двама от основните стълбове от миналата година, които бяха с основна заслуга за спасението, напуснаха отбора. Миналата събота продуктивният Ян Сухан подписа с Яблонец, а капитанът Хавел заминава за Теплице. Опитните играчи са съвсем наясно с посоката, в която трябва да поеме Будейовице, и не вярват твърде много на новото ръководство.

Треньорът Страка обявява, че след напусканията ще иска подкрепления и най-вече играчи, които искат да се борят за клуба. Такива обаче няма да се намерят в сегашното съзвездие, а ако се намерят, те няма да имат голям опит в първенството. Защитата на Будьовице абсолютно не работи, а за да стане още по-лошо, в последния мач се контузи вратарят Фенрих, който бе заменен от Яначек. Отборът не е много добър и в предни позиции, а когато все пак създаде шансове, ефективността им в края е ниска.

През миналата година Будейовице не се справи добре на чужди терени, така че не може да се очаква чудо и на терена на новака. Напротив, в случай на поражение отборът ще бъде поставен под още по-голямо напрежение, няма съмнение, че клубът се бори за спасение, което е много тъжно пет изиграни кръга.

Дукла са с точно една победа по-добри показатели, а тя беше късметлийска. При всички положения отборът на треньора Рада играе по-достойна роля сред елита. Отборът е измъчван, подобно на гостите, от слаб завършек, тъй като три поредни пъти не успя да отбележи гол. Това е и причината за привличането на оръжейника Резничек, който този път може да попадне в стартовия състав. Пражкият клуб трябва незабавно да вземе точки, взаимният двубой може да реши много неща в края на сезона.

В цифрово изражение домакините са хартиеният фаворит, а в дефанзивен план отборът е вкарал наполовина по-малко голове от другия отбор. Отборът имаше и сравнително тежък жребий, като игра само с отбори от горната половина на таблицата.

На какво да заложим:

Домакинската обстановка и малко по-добрата игра, включително в защита, правят отбора от столицата фаворит. Гостите губят опит след напускането на други играчи, особено продуктивността на Сучан. Домакините ще спечелят с най-малката разлика или с един гол (1:0, 2:1).

Доверие:

6/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

22BETЗаложете на 22bet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker