Дортмунд – Хайденхайм: Хендикап Дортмунд -1.5

BGBookmaker
септември 12, 2024
9 Прегледи

Нашият съвет: Дортмунд – Хайденхайм: Хендикап Дортмунд -1.5

13.09.2024 20:30

Борусия Дортмунд и Хайденхайм остават непобедени в началото на сезона. Въпреки това, докато BVB направи равенство в Бремен преди паузата за националните отбори, 100-процентовите гости се държат начело 1. Бундеслига.

На „Везерщадион“ Дортмунд имаше повече от играта, но не успя да отбележи желания гол и трябваше да се задоволи с точка след равенство 0:0. Новият мениджър Нури Сахин може да се утеши с факта, че вестфалци не са вкарали гол в първите два кръга – нещо, което не са правили от 2017/18 г., когато запазиха чиста мрежа в първите си пет гостувания в лигата. BVB ще се стреми да надгради предишната си победа с 2:0 над Айнтрахт Франкфурт у дома, като общо на „Сигнал Идуна Парк“ те са отбелязали три поредни пъти.

Последно Хайденхайм спечели с 4:0 срещу Аугсбург след два гола от двете полувремена и потвърди страхотния си старт на сезона, като доминира във всичките пет състезателни мача! Сега подопечните на треньора Франк Шмидт са изправени пред много труден период, тъй като освен във вътрешното състезание те се класираха и в Конферентната лига. Клубът от Баден-Вюртемберг записа три от петте си победи през сезона на терена на съперника и пътува до Дортмунд със съзнанието, че няма загуба в пет поредни гостувания в лигата (2-3-0).

На какво да заложим:

Преди година във Вестфалия отборът на гостите губеше с два гола след четвърт час игра, но не се предаде и благодарение на два гола в последните 30 минути взе точка за равенството 2:2. Дортмунд обаче изпълни позицията си на фаворит и този път спечели.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

1XBETЗаложете на 1xbet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker