Джан Жижен – Евсеев Д.: Джан Жижен -4,5 скъпоценни камъка

BGBookmaker
септември 18, 2024
1 Прегледи

Нашият съвет: Джан Жижен – Д. Евсеев: Джан Жижен -4,5 скъпоценни камъка

19.09.2024 13:30

За Жижен Чжан, който е партньор на двойки на Томаш Машац и 48-и играч в класацията на ATP, започва любимата част от сезона. Той ще може да играе в редица вътрешни турнири в Китай по време на азиатските турнирни серии, а 27-годишният играч ще стартира в Ханджоу. Това ще бъде първото му състезание след US Open, където отпадна в първия кръг срещу Джак Дрейпър, разваляйки един сравнително успешен сезон, през който комфортно побеждаваше съперници, които би трябвало да победи на хартия, губейки само от фаворити след по-равностойни двубои.

Джан ще играе с казахстанския квалификант Денис Евсеев в началния кръг на първия си домашен турнир. Трийсет и една годишният тенисист вече е на 207-о място в световната ранглиста и играе повече на претендентски турнири или завършва предимно в квалификациите на АТП. Той промени това в Ханджоу, като успя да победи Рейли Опелка и Далибор Сврчин в трисетови двубои.

На какво да заложим:

Джан ще бъде категоричен фаворит в мача си с Евсеев и ще потвърди тази си позиция. Той ще спечели мача безпроблемно с разлика от поне пет гейма.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

IVIBETЗаложете на Ivibet със 100% бонус при първия си депозит!!
Автор BGBookmaker