Германия – Нидерландия: победител Германия

BGBookmaker
октомври 14, 2024
11 Прегледи

Нашият съвет: Германия – Нидерландия: победител Германия

14.10.2024 20:45

След септемврийското равенство 2:2 в Амстердам, два футболни тежкотоварни отбора се сблъскват в Мюнхен, като Германия е в по-добра изходна позиция.

Die Mannschaft са начело в групата, като изпуснаха единствените две точки в ответния мач, след като преди това разгромиха Унгария с 5:0 у дома и взеха трите точки от Зеница в петък, където победиха Босна и Херцеговина с 2:1 благодарение на два гола на Ундав. Нападателят на Щутгарт е най-добрият реализатор на отбора в групата с три попадения и един от знаменосците на нова и по-модерна Германия.

Клайндиенст и Буркардт например дебютираха срещу Босна, а промените в състава бяха отчасти принудителни. На Юлиан Нагелсман липсват офанзивните асове Мусиала, Хаверц и Фюлкруг поради контузии.

Холандците имат още повече отсъстващи (Аке, Тимбер, Де Йонг, Коопмайнерс…), а след мача в Будапеща добавиха отстранения капитан Ван Дайк, което оставя дупка в средата на защитата.

По ирония на съдбата „лалетата“ направиха равенство 1:1 в Унгария без своя лидер, но равенството 1:1 е срамна загуба в борбата за първото място, която трудно биха наваксали в случай на поражение на „Алианц Арена“.

На какво да заложим:

И двата отбора са особено силни в офанзивен план, което се потвърди от последния мач, в който продължи тенденцията на богати на голове срещи. И двата отбора се разписаха в последните шест мача, като общият им брой е 24 гола. При всички случаи Германия ще бъде по-близо до победата.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

22BETЗаложете на 22bet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker