Вацлав „Баба Яга“ Микулашек – Алесандро „Сандро“ Джандейшек: Първият състезател печели по точки – ДА

BGBookmaker
юни 22, 2024
13 Прегледи

Нашият избор: Вацлав „Баба Яга“ Микулашек – Алесандро „Сандро“ Джандесек: Първият боец ще спечели по точки – ДА

22.06.2024 19:10

Баба Яга ще се представи в Сблъсъкът на звездите 8 пред родна публика и може да се очаква, че ще бъде силно мотивиран да постигне успех в Острава. На последния турнир COTS в Прага срещу Акула феновете може би ще са по-склонни да го подкрепят. Противник Václav Mikulášek в събота ще бъде Алесандро Джандейшек.

Баба Яга срещу Сандро – хибридни правила

Бивш професионален боец Mikulášek така или иначе не иска да се опозори и се е подготвил съвестно за мача, особено когато се изправя срещу труден съперник и трябва да се справя с хибридни правила. Във всеки кръг правилата ще бъдат леко променяни, което може да повлияе значително на тактиката и начина на водене на двубоя.

Първият кръг ще се играе по правилата бокс, последвано от K1 и само в последния кръг правилата ще ММА. Васек Микулашек така или иначе е предимно боец в стойка, така че дори в третия рунд не е сигурно, че ще падне заедно със своя опонент, може би в момента, ако нещата не се развият напълно благоприятно.

Фаворитката Баба Яга

Никълъс е, във всеки случай, според коефициенти за залагане явен фаворит на хартия, кариерата му включва двубой с легендарния Карлос Вемолакоето само показва нивото, до което е успял да стигне.

Боксьорът Сандро в Clash of the Stars

Алесандро Джандейшек се прочу в риалити шоуто „Островът на любовта“, но в миналото се е занимавал с бокс на много добро ниво. В кариерата си той се е сражавал с такива боксьори като Васил Дукар, който със сигурност е най-добрият чешки боксьор през последното десетилетие. Сандро, освен че ще може да нанася удари, ще бъде и издръжлив и ще може да поема много удари. Освен това боксьорът няма проблеми с физическата форма, защото е свикнал на много повече рундове, отколкото той предлага ММА, или по-скоро борба Сблъсък .

На какво да заложим:

Този взаимен двубой обещава интересно спортно представяне от страна на двамата играчи, като се има предвид спортното минало и на Баба Яга, и на Сандро, битката може да продължи до пълния брой рундове, въпреки че и двамата имат способността да отстранят другия. Победата на Микулас по точки е с интересен коефициент.

Доверие:

6/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

1XBETЗаложете на 1xbet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker