Ванкувър – Едмънтън: 2

BGBookmaker
май 8, 2024
59 Прегледи

Нашият избор: Ванкувър – Едмънтън: 2

09.05.2024 04:07

В Канада започва най-гледаната серия от втория кръг на плейофите в НХЛ. В първия кръг Ванкувър показа силата си срещу упоритата защита на Нешвил и спечели с 4:2.

След това Едмънтън яхна вълната на най-големите си звезди. Конър Макдейвид, Зак Хаймън и Леон Дрейсайтъл вдигнаха играта си на по-високо ниво и помогнаха да се размине Лос Анджелис с 4:1 при надпреварата. Силовите игри на Ойлърс се получиха. Вратарят им Стюарт Скинър блестеше особено в края на серията. едмънтън нямаше проблеми със защитния подход на Кралете. Те успяха да преминат към честен хокей и спечелиха четвъртия мач с минималната разлика 1:0.

При Канукс засега има две въпросителни. Най-голямата им звезда Елиас Петершон все още търси себе си и изглежда, че не му достига увереност. А на вратата Ванкувър има двама контузени вратари – звездата Тачър Демко и резервният Кейси ДеСмит. В последните два мача от серията с Нешвил тройката Артурс Шиловс беше фантастична, но въпросът е как ще издържи срещу едно от най-добрите нападения в света?

На какво да заложим:

Едмънтън трябва да покаже силата си. Във Ванкувър има повече въпросителни, отколкото сигурни положения. Ойлърс ще вземат първия мач и ще го спечелят.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

22BETЗаложете на 22bet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker