Валенсия – Лас Палмас: 1

BGBookmaker
октомври 21, 2024
6 Прегледи

Нашият съвет: Валенсия – Лас Палмас: 1

21.10.2024 21:00

Валенсия не достави много радост на своите фенове в натоварената програма преди националната пауза. Срещу Осасуна (0:0), Реал Сосиедад (0:3) и Леганес (0:0) „прилепите“ не се разписаха и със само пет отбелязани гола са най-зле в цялото състезание (заедно с Леганес). Също така рекордът им 1-3-5 и получените шест точки са достатъчни само за предпоследното място. Мачът в понеделник срещу Лас Палмас ще бъде изключително важен и за двете страни, тъй като гостите са единственият отбор, който е в по-лошо състояние от Валенсия.

Лас Палмас остава единственият отбор, който не е спечелил нито веднъж през този сезон (0-3-6). Далеч от дома отборът от Канарските острови все още не е спечелил дори точка (0-0-4).

На какво да заложим:

В последните четири мача между тези два отбора домакините винаги са печелили. Два пъти това е била Валенсия, два пъти Лас Палмас. Домакините ще бъдат фаворит и този път. Рекордът на „канарчетата“ като гост вече беше обсъден, така че Валенсия трябва да спечели този мач на всяка цена. Ако след десет кръга падне на последното място, треньорът Бараха може да не издържи повече. Номер едно.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

IVIBETЗаложете на Ivibet със 100% бонус при първия си депозит!!
Автор BGBookmaker