Бостън – Торонто: 1

BGBookmaker
април 22, 2024
77 Прегледи

Нашият избор: Бостън – Торонто: 1

23.04.2024 01:07

Торонто пропусна Уилям Нюландер и Боби Макман в първия мач от серията от първия кръг на Източната конференция срещу Бостън. Това разбираемо се отрази на нападателната мощ на този канадски отбор, но въпросът е дали изходът от мача щеше да бъде различен с тях в състава. Бостън спечели съвсем категорично с 5:1.

Вярно е, че Торонто беше по-активен по отношение на стрелбата и превъзхождаше съперника, но продуктивността се провали и заради отличното представяне на вратаря Джереми Суейман, който беше предпочетен пред Линус Улмарк. Може да се предположи, че той отново ще бъде на вратата, тъй като се представи надеждно и елиминираше един след друг шансовете.

След това Бруинс потвърдиха в първия мач, че са доминирали в мачовете срещу Торонто през този сезон. Още с началото на редовния сезон те изиграха петия си мач срещу Кленовите листа и спечелиха за пети път.

На какво да заложим:

През настоящия сезон Бостън наистина е настроен за Торонто. Те не са загубили нито веднъж в пет мача и препълнената TD Garden ще подтикне техните „мечки“ към успех във втория мач от първия кръг на плейофите. Торонто ще хапе, и то може би много повече, отколкото в събота, но Бруинс ще приемат поредния труден мач и ще спечелят.

Доверие:

8/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

22BETЗаложете на 22bet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker