Белгия – Словакия: всеки отбор отбелязва по един гол в мача/ОН

BGBookmaker
юни 17, 2024
14 Прегледи

Нашият съвет: Белгия – Словакия: всеки отбор ще отбележи по един гол в мача/UN

17.06.2024 18:00

Във втория мач от Група Е в понеделник във Франкфурт ще се сблъскат страни с италиански треньори на пейката.

Доменико Тедеско удължи договора си с белгийския национален отбор до следващото световно първенство много преди началото на Еврото, за което „червените дяволи“ се класираха безпроблемно с резултат 22-4. Под ръководството на Тедеско те все още нямат загуба (11-4-0) и Белгия вярва, че националният им отбор най-накрая ще оправдае високите очаквания на Еврото.

Факт е обаче, че „златното“ поколение на белгийците бавно приключва, отборът е в процес на частично обновяване на поколенията и те не са причислявани към най-големите фаворити в Германия. Преди мача със Словакия те са измъчвани от отсъствия в защита, като контузени са Вертонгем, Теате и Мьоние, които ще запишат общо 235 старта за националния отбор. Проблем може да се окаже и вратарският пост номер едно, Тедеско пропусна от номинацията излекувания Куртоа, а неговият наследник Кастеелс хваща само в лигата на Саудитска Арабия.

Но „червените дяволи“ са особено силни в офанзивен план, като Ромелу Лукаку вкара 14 гола в квалификациите, а Кевин Де Бройне, който прекара първата половина на сезона в Манчестър Сити, също е гладен.

Словаците имат в състава си четирима играчи от чешката лига, като в стартовия състав се очаква да започнат съперниците от пражката „С“ Шранц и Хараслин. Оста в средата на терена на отбора е силна: Дубравка (Нюкасъл) – Шкриняр (ПСЖ) – Лоботка (Наполи), а офанзивният ляв бек Ханко е голяма опасност за противниковата защита.

Соколите са губили само два пъти от Португалия в квалификациите, и то само с голова разлика (0:1, 2:3). Домашната генерална репетиция в Трнава, където пометоха Уелс с 4:0, беше много успешна. Треньорът Франческо Калцона може да бъде доволен от играта и резултата.

На какво да заложим:

Словаците трудно ще задържат Белгия на нула, ще трябва да отбележат поне един гол, за да спечелят точка, а срещу непълноценната защита на своя съперник може и да успеят да го направят.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

22BETЗаложете на 22bet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker