Аржентина – Колумбия: равенство

BGBookmaker
юли 14, 2024
39 Прегледи

Нашият съвет: Аржентина – Колумбия: равенство

15.07.2024 02:00

Кулминацията на най-стария турнир за национални отбори ще бъде в Маями, където Аржентина и Колумбия ще се срещнат на финала на Копа Америка за първи път в историята. Докато Аржентина ще играе за рекордна 16-а титла, за да се откъсне от Уругвай на върха, Колумбия ще се стреми към второ злато.

Хартиените фаворити са действащите световни шампиони, но през новото хилядолетие те не са успявали да стигнат до финала на Копа. От четирите си участия те спечелиха само последното преди три години в Бразилия, където победиха канарчетата благодарение на гол на Анхел ди Мария, който се сбогува с националната фланелка с днешния финален двубой. Това ще бъде пети финал за Лионел Меси, но основните фигури на отбора в тазгодишния турнир са четирикратният Лаутаро Мартинес и вратарят Емилиано Мартинес, който запази четири чисти мрежи в пет мача и спаси дузпа в четвъртфинала срещу Еквадор (1:1).

Колумбийците ще бъдат водени на финала от аржентинския треньор Нестор Лоренсо, който превърна отбора в непобедима машина. Включително Копа, „Лос Кафетерос“ нямат загуба в 28 поредни мача, като за последно загубиха с 0:1 от Аржентина в квалификация за Световното първенство. Подобно на аржентинците, те се защитават отлично (2 допуснати гола), а също така са и продуктивни (12 гола), като капитанът Хамес Родригес има принос за асистенцията на половината от головете. В полуфинала срещу Уругвай (1:0) колумбийците успяха да изиграят цялото второ полувреме в намален състав без отстранения десен бек Муньос.

На какво да заложим:

От 2011 г. насам съперниците са се срещали четири пъти на Копа, като три мача са завършили наравно (0:0, 0:0, 1:1), а останалият е спечелен от колумбийците с 2:0. Равенство след 90 минути е вероятно и в тазгодишния финал. Тогава ще се решат дузпите.

Доверие:

5/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

22BETЗаложете на 22bet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker