Ангола – Камерун: по-малко от 1.5 гола в мача

BGBookmaker
юни 11, 2024
46 Прегледи

Нашият съвет: Ангола – Камерун: по-малко от 1.5 гола в мача

11.06.2024 21:00

Гвоздеят на програмата на квалификациите за Световната купа в Африка във вторник е мачът между отборите, които имат реални надежди да се класират директно от първото място.

Камерун го държи след три кръга, побеждавайки у дома Мавриций с 3:0 и Кабо Верде с 4:1, като междувременно направи равенство 1:1 с Либия на неутрален терен в Бенин. Само Египет и Кот д’Ивоар са вкарали повече голове в квалификациите, но поне сега машината за голове на Камерун трябва да се задържи. Предишните съперници на „лъвовете“ бяха слаби в отбранително отношение, докато Ангола, от друга страна, разчиташе на перфектна организация и солидна игра в защита.

Заедно с Кот д’Ивоар и Тунис те са последните отбори в квалификациите, които все още нямат отбелязан гол. Засега обаче това е достатъчно само за третото място в групата. След две гостувания без голове (Кабо Верде, Мавриций) черните антилопи постигнаха първата си победа едва в третия си мач у дома срещу Есватини, като за това им беше достатъчен гол във втората минута от един-единствен удар в целта.

На какво да заложим:

Ако мачът завърши 0:0, това няма да е изненада. В последните шест мача между двата отбора са били отбелязани само три гола при резултат 1:0. Дори и сега ще бъде отбелязан не повече от един гол.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

22BETЗаложете на 22bet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker