Албания – Грузия: всеки отбор ще отбележи гол – ДА

BGBookmaker
септември 10, 2024
7 Прегледи

Нашата прогноза: Албания – Грузия: всеки отбор ще отбележи гол – ДА

10.09.2024 20:45

В „чешката“ група ще се сблъскат два отбора, които практикуват една и съща система на игра и наскоро обучиха чешкия национален отбор в нея.

Съботният разгром с 1:4 в Тбилиси ще преследва чешките футболисти дълго време, а Грузия спечели по начин, който чехите знаеха, че съперникът им практикува, но не можаха да отстранят.

След като спечелят топката, грузинците веднага преминават към бързи контраатаки и благодарение на заученото си взаимодействие успяват да се доберат до попадение с минимален брой пасове. Освен това разполагат с отлични индивидуалности (Микаутадзе, Кварацхелия), които могат да завършват светкавично и точно действията.

Същата тактика използват и албанците, които спечелиха само точка срещу Хърватия (2:2) в групата на смъртта на Еврото, но пък победиха Италия (1:2) и Испания (0:1). Чехите знаят, че „червено-черните“ могат да нанасят удари от разстояние, и миналата година в Тирана победиха отбора на Шилхави с 3:0.

Албания също влезе добре в тазгодишното издание на Лигата на нациите, като в събота победи Украйна с 2:1 в Прага и показа, че също може да играе докрай, когато през второто полувреме трябваше да обръща неблагоприятния резултат.

На какво да заложим:

Ще бъде интересно да се види кой отбор ще поеме инициативата, което не е присъщо на Албания или Грузия. Така или иначе, и двата отбора могат да се възползват максимално от минимума и затова всеки от тях би трябвало да отбележи поне по един гол. От петте мача между двете страни това се е случвало четири пъти.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

BETWINNERЗаложете на Betwinner със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker