Айнтрахт Франкфурт – Леверкузен: И двата отбора да отбележат – ДА/+2.5 гола

BGBookmaker
май 5, 2024
16 Прегледи

Нашата прогноза: Айнтрахт Франкфурт – Леверкузен: И двата отбора да отбележат гол – ДА/+2.5 гола

05.05.2024 17:30

В мача между Айнтрахт Франкфурт и Байер Леверкузен няма да липсва необходимият импулс. „Орлите“ могат да си осигурят промоция за Лига Европа с победа, докато действащите шампиони на Германия нямат загуба от началото на сезона и са първият немски отбор, който запазва непобедената си серия в Бундеслигата.

Франкфурт за последно загуби с 1:2 на „Алианц Арена“ в Мюнхен и не е отбелязал напълно в нито един от последните шест кръга (1-2-3), но въпреки това е уверен, че ще се класира за Лига Европа за трети пореден сезон, като класирането за Лига Европа е на една ръка разстояние. Айнтрахт със сигурност ще се възползва от завръщането си на Дойче Банк Парк, тъй като ще се изправи срещу новите шампиони, знаейки, че не е губил там девет поредни пъти в първенството (5-4-0).

Леверкузен, след като направи равенство 2:2 с Щутгарт, срещу който изравни едва в седмата минута на продължението, спечели с 2:0 в първия мач от полуфиналите на Лига Европа в АС Рома и е на път да си отмъсти за отпадането на същия етап от надпреварата от предишния сезон. Байер е непобеден в 47 състезателни изяви от началото на сезона (39-8-0), но сега е изправен пред истинско предизвикателство, тъй като е загубил пет поредни мача на франкфуртска земя, като е вкарал два поредни гола!

На какво да заложим:

В шест от последните осем състезателни мача бяха отбелязани голове и от двете страни и очаквам кръгът от 32 да следва същия модел. Залогът може да се комбинира с отбелязването на повече от 2,5 гола.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

22BETЗаложете на 22bet със 100% бонус при първия си депозит!
Автор BGBookmaker