Австрия – Турция: победител Австрия

BGBookmaker
юли 2, 2024
39 Прегледи

Нашият съвет: Австрия – Турция: победител Австрия

02.07.2024 21:00

Програмата на полуфиналите на Еврото ще завърши с мач в Лайпциг, където бяха наблюдавани чешките футболисти. Турция обаче се класира напред за тяхна сметка и ще се изправи срещу добре играещата Австрия, която разгроми турците с 6:1 у дома през март.

Още преди турнира Австрия беше спрягана за „тъмен кон“ и го потвърди в редовната фаза – минимална загуба от Франция с 0:1 след автогол, победа над Полша с 3:1 и победа над Нидерландия с 3:2 им осигуриха първото място в тежка група. Отборът играе твърд и бегови футбол, като поставя противниците под напрежение с интензивна преса. Мачовете срещу Австрия болят, те са най-фаулиращият отбор, а дясното крило Вимер ще липсва заради картони.

Турците имат още едно отсъствие, ще липсват двама ключови играчи – стоперът Акайиндин и плеймейкърът Калханоглу. Подобно на Австрия, те са с баланс 2-0-1, но спокойно можеха да имат само една точка. Те победиха Грузия с 3:1, но вкараха третия си гол в последната минута, след като оцеляха при дузпа на съперника. Португалия им даде урок с 0:3, а Чехия беше победена от лудия румънски съдия Ковач. От 20-ата минута нататък те играха в превъзходна ситуация, но въпреки това се блъснаха в равенството 1:1, преди отново да изтръгнат щастлива победа в последната минута. Слабост на отбора е дисциплината, като вратарят Гюнок не е в най-добрата си форма.

На какво да заложим:

Австрия изглежда по-добре в турнира от напористите турци, които имаха голям късмет досега и ще имат в съзнанието си скорошния провал във Виена. Заложете на един билет.

Доверие:

7/10

Препоръчителен букмейкър за този залог:

IVIBETЗаложете на Ivibet със 100% бонус при първия си депозит!!
Автор BGBookmaker